Om de kwaliteit van vlees te herkennen is bepaalde basiskennis een vereiste. Waar moet je tijdens de aankoop van vlees op letten? Wat is het belang van vet en waarom is het ene deel smaakvoller dan het andere? Hoe bereid je een bepaald stuk vlees en waarom is het zo belangrijk om het op de juiste manier te snijden? Na deelname aan de Sunday Meat Experience weet u het juiste antwoord.

Tijdens deze inspirerende vleesworkshop maakt u kennis met de mooiste stukken vlees en laat Gertjan Kiers u kwaliteit zien, voelen en proeven. Naast een stukje essentiële theorie doet u onder leiding van Gertjan tevens praktijkervaring op. Met deze opgedane vleeskennis kunt u kwaliteit voortaan onderscheiden en komt u bij de slager goed beslagen ten ijs.

The Sunday Meat Experience vindt plaats op zondag 14 februari aanstaande bij horecaslagerij Fontijn Vlees en Vleeswaren te Weesp. Deze workshop op individuele inschrijving vangt aan om 12.30 uur en duurt circa drie uur. De groep bestaat uit minimaal 10 tot maximaal 15 personen. De kosten bedragen € 55,- per persoon. The Sunday Meat Experience is tevens op aanvraag voor groepen te boeken. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met de details. Klik voor route naar SME.

Aanmelden

Naam:
Vul a.u.b. uw naam in!
Adres:
Vul a.u.b. uw naam in!
Postcode en Plaats:
Vul a.u.b. uw e-mailadres in!
Telefoonnummer:
Vul a.u.b. uw e-mailadres in!
E-mail:
Vul a.u.b. uw e-mailadres in!

© Demoslager 2013
Fotografie Gertjan - © Adindafoto.nl / Peter S. Hageman Fotografie (BFN)